De opdracht
Tijdens de minor Interface & User Experience Design heb ik samen met een team van studenten gewerkt aan het volgende vraagstuk in opdracht van Hike.One: 
"Kies een bestaande app die toegevoegde waarde heeft om omgevormd te worden tot een in-car app voor Android Auto of Apple Carplay. Vertaal deze app naar een ontwerp dat gebruikt kan worden in de auto."

Samen met mijn minorteam, bestaande uit 4 studenten van de opleiding CMD (Communicatie & Multimedia Design) en CMGT (Communicatie, Multimedia & Gametechnologie) hebben we, na deskresearch en doelgroeponderzoek, besloten om ons te richten op de ANWB Onderweg app en deze om te vormen voor Apple Carplay.

Mijn rol binnen dit project
Binnen dit project heb ik mij beziggehouden met  Research en Visual Design. Ik had binnen andere projecten op school nog niet de mogelijkheid gehad om mij hier volledig op te focussen. Hier lagen voor mij dan ook kansen en uitdagingen om mijn ontwerpvaardigheden te verbeteren. Ik heb alle visuele uitingen binnen dit project voor mijn rekening genomen.
Ik heb de verslagen voor de verschillende design sprints vormgegeven, infographics gemaakt, Apple Carplay schermen vormgegeven en onze one pager /case study ontworpen. 

Daarnaast heb ik mij aan het begin van het project met name gericht op doelgroeponderzoek door middel van interviews en vragenlijsten. 
De gehele verslaglegging en het eindresultaat kunnen op aanvraag worden ingezien, neem hiervoor even contact met mij op.
Infographic 'App gebruik in de auto'
Infographic 'App gebruik in de auto'
Beginscherm met pop-up
Beginscherm met pop-up
Eind expositie
Eind expositie
Workspace
Workspace

Andere projecten

Back to Top